Padomi

Pirms / pēc: atjaunota virtuve ar mazāk nekā 5000 eiro

Pirms / pēc: atjaunota virtuve ar mazāk nekā 5000 eiro



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Šajā dzīvoklī darbs sastāvēja no četru dienesta istabu apvienošanas un pārveidošanas par mazu trīsistabu dzīvokli. Tādēļ Lo Architectes aģentūra ir pilnībā atjaunojusi šo interjeru. Virtuves pusē viņa izvēlējās ļoti gaišu atvērtu virtuvi ar daudz uzglabāšanas vietas, kas atveras uz mājīgu viesistabu. Platība: 15m² virtuvei un 25m² viesistabai Budžets: HT 4500 par jauno virtuvi un tās uzstādīšanu

Istabas spilgtuma optimizēšana

Pirms: Viesistabai bija augsts logs, kas telpā ienesa daudz dabiskās gaismas. Tas faktiski sastāvēja no vairākām dienesta guļamistabām, kuras bija jāpārveido par viesistabu un atvērtu virtuvi, no kuras paveras patīkama atpūtas zona.

Pēc: Stikla bloki bruģēti koplietošanas telpu bēniņos, lai virtuvē iegūtu vairāk gaismas.

Virtuves elementu baltā krāsa arī atbalsta šo efektu un rada sajūtu, ka zem griestiem istaba ir vēl augstāka. Arī sienas ir pārkrāsotas baltā krāsā.

Pārdomājot virtuves ergonomiku

Pirms: Īpašnieks vēlējās, lai būtu daudz glabāšanas vietu, it īpaši viņa virtuvē, lai viņš varētu viegli iznomāt savu īpašumu. Tika uzliktas grūtības: pārsega ventilāciju bija diezgan grūti slēpt.

Pēc: Jaunā virtuve šajā dzīvoklī ir Ikea modelis Abstrakt ar baltu lakotu krāsu. Papildus daudzajiem ļoti dizaineru skapjiem, jo ​​bez rokturiem ir garš darba virsma, nerūsējošā tērauda prese un vairākas sadzīves tehnikas. Neliela, bet optimizēta un kompakta telpa, kas ļauj uzglabāt maksimāli daudz trauku un trauku.

Dzīvojamās istabas atjaunošana

Pirms: Vietnes galvenās grūtības bija ūdens kanalizācijas atgūšana no ēkas.

Tāpēc arhitektiem vajadzēja novadīt ūdens aizplūšanu no virtuves caur grīdas biezumu, lai sasniegtu ēkas krišanu.

Pēc: Virtuve ir pilnībā atvērta viesistabai, lai jums būtu atsevišķa virtuves zona no atpūtas zonas, bet lielā viesistabā, kas vienlaikus kalpo arī kā ēdamistaba.

Neliela centrālā sala tomēr ļauj izveidot ēdamistabas zonu, ja vēlaties, lai viesistaba paliktu vieta, kas veltīta atpūtai, savukārt dizaineru apgaismojums izceļ telpas gludo stilu.

Aģentūra bija atbildīga par esošo grīdu noņemšanu un pēc tam jauna masīva ozolkoka parketa uzstādīšanu.

Lai iegūtu papildinformāciju, apmeklējiet aģentūras Lo Architectes vietni